За нас

 

Obuvam е на местния пазар от началото на 1992 г. с предмет на дейност търговия на дребно с обувки  и аксесоари. Вече над 25 години ние сме ангажирани с внос и продажба на обувки, маратонки, ботуши, чанти и специализирани аксесоари за тези продукти. Имаме верига магазини в Софийска област, като към момента разполагаме с 3 магазина и обслужваме над 20 000 клиента годишно, голяма част от които са дългогодишни и лоялни клиенти на фирмата.

Ние предлагаме над 350 вида продукти. Работим с най-добрите, доказани и с отлично качество български производители. Също така, голяма част от асортимента ни е внос от Турция – това са дългогодишни и със солиден опит производители на обувки. Качеството е 100% гарантирано и изпитано през последните 2 десетилетия – всеки продукт, който продаваме има гаранция от 1 месец при нормална експлоатация. Над 95% от обувките в нашите магазини са произведени от естествена кожа. Ние изключително залагаме на качеството и отличните характеристики на естествените материали. През годините сме предлагали различни марки оригинални спортни обувки и маратонки. Понастоящем предлагаме оригинални артикули на световноизвестните спортни марки – маратонки, раници, сакове и други  с първокласно качество, внос от Германия.

Obuvam е лидер в продажбата на дребно за обувки и маратонки в София област  от самото създаване. Имаме представителство и адрес за контакт в столицата и понастоящем залагаме на интернет търговията, като бърза, лесна и удобна форма на пазаруване.